Thuis

Dongguan Guoqiang Adhesive Tape Technology Co. Ltd.

Bedrijfsprofiel

Co. van de de Bandtechnologie van dongguan Guoqiang, Ltd werd gevonden in 2002. Als één van fabrikant in de globale zelfklevende productenindustrie, gevoelig aan R&D, productie, het verkopen van industriële zelfklevende producten. Wij bezitten het merk van „Guoqiang Lili“ enz. Onze band kan in diverse soorten de industrie, zoals automobiel, elektronisch, druk, het schermdruk, verpakking, stationair, worden vervolgd bouwmaterialen, meubilair, leer, schoenen en andere gebieden.

 

Als professionele zelfklevende vervaardiging, keuren wij de meest geavanceerde productielijn goed en het materiaal, om productkwaliteit en levering te verzekeren, verblijft strikt door ISO9001: 2008 van het certificatie kwaliteitsbeheersysteem normen, tegelijkertijd professioneel team overzee 24 uren voor uw dienst, lossen op elk ogenblik uw vragen op.

 

„Hoog - de kwaliteit, rendabel, leveringssnelheid“ is ons bedrijfsprincipe, heten wij binnenlandse warm vrienden welkom en internationale talrijk goed-kent ondernemingen om de relaties van de handelsuitwisseling van samenwerking te vestigen, om briljante de industrie te bouwen.

 

Dongguan Guoqiang Adhesive Tape Technology Co. Ltd.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2002 in Okt., werd Co. van de de Bandtechnologie van Dongguan Guoqiang, Ltd opgericht;

2003 in Februari, installeerde de tweede Productielijn;

2004 in Nov., Opstellingsr&d afdeling;

2005 in Mei., ging ISO/TS16949-authentificatie over;

2006 in Dec., ging SGS de authentificatie van de TESTkwaliteit over;

2009 in Juni, introduceren wij geavanceerd productiemateriaal, verbeteren productiviteit.

 

 

Tot dusver heeft ons bedrijf perfect productiesysteem en het kwaliteitsbeheersysteem, kan alle behoeften van klanten rond de wereld tevredenstellen.

 

 

 

 

Dongguan Guoqiang Adhesive Tape Technology Co. Ltd. Dongguan Guoqiang Adhesive Tape Technology Co. Ltd. Dongguan Guoqiang Adhesive Tape Technology Co. Ltd. Dongguan Guoqiang Adhesive Tape Technology Co. Ltd. Dongguan Guoqiang Adhesive Tape Technology Co. Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : GuoQiang

Aantal werknemers : 150~200

Jaarlijkse omzet : 800,000-1,500,000

Opgericht Jaar : 2002

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit BOPP verpakkingstape voor verkoop Van goede kwaliteit BOPP verpakkingstape voor verkoop Van goede kwaliteit BOPP verpakkingstape voor verkoop Van goede kwaliteit BOPP verpakkingstape voor verkoop